Kevätauringon vaikutuksen alaisena innostuin koristelemaan valkoisia posliiniastioita  ja "laseja" siirtokuvin.   Kolmen ensimmäisen kuvan siirtokuvat ovat Posliini-Pirtistä.  Sieltä löytyi 1:1 astioihin tarkoitettuja kuvia, joita oli myös pienessä koossa ja toki niitä voi leikellä mieleisiksi. Tämä kannu on lasia, mutta juomalasit ovat muovisia nyörinpäitä.


Tässä ruoka-astiastossa on ruusun kuvaa on leikelty niin, että kulhoissa on isompi nuppu ja kahvikupissa pienenpieni nuppunen.  Alkuperäinen kuva ei olisi mahtunut tuohon lautaseen kokonaisena.  Ja nyt kuvat ovat astian koon mukaan kuitenkin "samaa sarjaa".


Ja tässä isot herkulliset hedelmät ja marjat  halkaisijaltaan n. 3 cm lautasissa.


Näissä seuraavissa on käytetty Nail Artin kynsiin tarkoitettuja siirtokuvia.  Niistä löytyy ihania ja todella pieniä kuvia, jotka sopii erinomaisesti miniatyyriastioihin.  Nämä on tilattu CesarsShopista.
Nämä Hello Kittyt ovat aivan syötävän söpöjä nukkekodin lasten lautasissa ja mukeissa!  Ja isommat ovat kuin tehtyjä lautasia varten ja pienemmät mukeihin.  Lautaset tässä ovat 2,5 cm halkaisijaltaan.