Tämän kuvan välityksellä iloinen paakari Hakkarainen toivottaa teidät tervetulleiksi vaniljapullan tuoksuiseen Kauppahallin Nisu & Känttyyn!  Katselemaan kuvia työvaiheista ja seuraamaan tarinaa, joka johti tämän työn tekemiseen.  Tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman paljon itse ja käyttää hyvin rajoitetusti valmista.

Tämä tarina lähtee liikkeelle kauppahallista, jostakin päin Suomea, 60-70-luvulta, jolloin anopillani ja hänen isällään oli pieni leipomo ja myyntipiste kauppahallissa.

 

Rulo-ovinen leipälaatikkoni sopi ajatuksiini erinomaisesti, koska sen saisi "aukioloajan" jälkeen suljettua ja suojaahan se myös pölyltäkin.  Tässä ensimmäisessä kuvassa olen korottanut sitä, jotta myyntitiski tulisi oikealle korkeudelle.  Lisännyt kahvan siirtelemisen helpottamiseksi.  Yksi hyllykin siellä on jo laitettuna.  Ja oven paikan olen hahmotellut sahalla.                                                                              

  Koska haluan kertoa asioista yksityiskohtaisemmin kuin tavallisesti, päivitän kuvia vaihe kerrallaan välttääkseni liiasta informaatiosta aiheutuvan ähkyn!