Hankin edellisellä käynnilläni Finn Aimosta taas uuden Miniature Shopin (Streets Ahead), samaa sarjaa kuin aiemmin kokoamani Taide-Galleria.  Vanhemmillani oli 50-vuotis hääpäivä Juhannuksena ja meillä tässä kuussa 25-vuotis hääpäivä (27.9), joten hempeily sopikin oikein mainiosti teemaan.    Kaipasin jälleen vaihe-vaiheelta ohjeita, kun ei oikein mitään ole syntynyt.  Tosin tein sen itseni näköiseksi, enkä orjallisesti noudattanut työohjeita.

Aikoinaan saamastamme hääonnittelukortista irroitin tuon sormusparin.  Itse asiassa se on nyt aina esillä, toisin kuin ennen komeron uumenissa.

 

Tässä sisin!

 

Tässä avattuna!  Tuo Litukan pattereilla toimiva ledvalo toimii hyvin lisävalon antajana kuvattaessa.  Laatikon päällä on siis pleksi-ikkuna.  Aurinkoa kun ei tänään ole näkynyt.

 

Tässä sitten muutama yksityiskohta boxista!  Helmet ovat julman kokoiset, olivat mukana, enkä tullut niitä vaihtaneeksi. Sormustyyny ei kuulunut pakettiin, mutta se oli ihan must juttu!

 

Morsiuspukukin on uniikki, ei ihan pakkauksen mukainen ja pitsit omista kätköistä!  Aika haaste, kun koko oli lähinnä 1:24.